You do not have any products in your shopping cart yet.
Quick purchase

Please enter the article no.

 KAI nail clippers 7.3 cm model TYPE 001 Small white

Model: KE-0121
Manufacturer:
KAI
More products of: KAI
 KAI nail clippers 7.3 cm model TYPE 001 Small white
 KAI nail clippers 7.3 cm model TYPE 001 Small white
Shipping time: ready to send
7,29 EUR
19 % VAT incl. excl. Shipping costs

Your price outside EU: 6,13 EUR
Add to cart
  • Products description
  • Produktsicherheit
 KAI nail clippers 7.3 cm model TYPE 001 Small white Item no. KE-0121

Total length 15 mm x 73 mm
Blade material carbon stainless steel
Blade shape rounded
Lever Stainless steel, steel, zinc, reinforced nylon, ABS resin/elostomer
Collecting container Polypropylene/Elastomer
Nail file Stainless steel
Manufacturer KAI, Japan

The TYPE 001 in size SMALL nail clip has a round shaped blade, a nail file and a collection container.
A small, high-quality clip that you can use anywhere. Waste garbage can integrated. The hard horn substance, the keratin, of the human nail is around half a millimeter thick and firmly fused with the skin underneath.
The number of layers is between one hundred and one hundred and fifty. Why does cutting a nail not hurt? Because keratin consists of dead skin cells.

Translated with DeepL.com (free version)
This Product was added to our catalogue on 25/04/2019.

Hersteller

KAI
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen, Deutschland
Geschäftsführer: Koji Endo, Hiroaki Endo, Takeshi Kuraku
Telefon: +49 (0)212-232380- E-Mail: info@kai-europe.com
----------------------------------------------------------------------
GEFAHR von Schnitt- und Stichverletzungen:
Bei der Arbeit mit Messern stets konzentrieren. Niemals die Klinge anfassen, sondern immer den Griff. Messer immer mit der Schneide nach unten tragen und vom Körper weghalten. Prüfen Sie die Schärfe nur am Schneidgut, nicht mit der Hand. Verwenden Sie stets gut geschärfte Messer und geeignete Schneidunterlagen.Achten Sie auf ausreichend Abstand zu anderen Arbeitsplätzen. Verwenden Sie bei Bedarf Schutzausrüstung und sichern Sie das Schneidgut. Legen Sie Messer nur an festgelegte Plätze und lassen Sie es niemals achtlos liegen. Bei einem fallenden Messer nicht nachgreifen. Bewahren Sie Messer in Messertaschen oder -haltern auf.Laufen Sie niemals mit einem ungeschützten Messer. Kontrollieren Sie das Messer regelmäßig auf Schäden und stellen Sie bei Mängeln die Arbeit ein. Schärfen nur durch erfahrene Personen.
Our brands: